Resultatet af Kort Påske 1

Den første gruppe af DM startede fredag, og er nok den med det mest spredte felt rating mæssig, men efter de 4 første runder var ingen trukket fra resten af felten, så det blev nervepirrende til det sidste !

De to partier som skulle afgøres, før en vinder var fundet, var også dem der sad længst og kæmpede. Da partiet mellem Jakob Werner – Oliver K. Snedker faldt ud til Jakobs’ fordel og han opnåede 4 point ud af 5 mulige, kunne de to der stadig spillede, nemlig Jakob Dreyer-Stapput og Mikkel Strandby Hansen, godt nå op på samme antal point, men ville tabe på korrektion til Jakob Werner.

Det sidste og afgørende parti, i hvert fald for at finde ud af hvem der skulle have 2. pladsen, blev en remis og Mikkel Strandby Hansen fik en flot anden plads, som på korrektion vandt over Axel Hansen og Jakob Dreyer-Stapput , som alle fik 3½ ud af 5 mulige.

Grænsen for at spille med om en rating præmie, var dette år sat til 1400 i rating og her var det Poul Guldbæk Olesen som vandt dette år, han formåede at få 3 ud af 5 point, og blev den bedst placerede under 1400 i rating.

Stor ros skal lyde til alle i gruppen, det har været en fornøjelse og vi håber at se jer igen til næste års DM.

Alle partierne fra dette års Kort Påske 1 er blevet udødeliggjort af Kasper Jerwiarz, og kan findes her

Fra venstre: Jakob Werner, Mikkel Strandby Hansen, Michael Nielsen, Poul Guldbæk Olesen. Foto: Poul Jacobsen