Første grupper færdigspillet – Kort Påske 1

De første tre dage på Hotel Svendborg er meget hektiske for specielt deltagerne i én gruppe, Kort Påske 1 som spiller 5 partier mellem lørdag og mandag og vi har nu fundet vinderne af denne gruppe.

I Kort Påske 1, gruppe 1

Vi har fornøjelsen af at kunne lykønske Karsten Eivind Nielsen fra Svendborgs skakklub Tårnet, for at have spillet en 5 ud af 5 mulige point i denne turnering og lagt sig solidt på en 1. plads.

Med et flot resultat på 4 point kom Christian Ringsmose fra også en fynsk klub nemlig Læseforeningen, ind på en 2.plads i denne turnering og tæt forfulgt af Claus Andersen fra Hillerød skakklub som fik 3,5 point og opnåede en flot 3.plads-

Udover podiepladser, giver vi også præmier til de bedste placeret, som ud fra ratingtallet er underdogs men som har formået et resultat bedre end forventet.

Her gik den ratingpræmie 1 til Ole Eik Jørgensen fra skakklubben Tårnet, som opnåede en 7. plads i tabellen.

Rating præmie 2 gik til Michael René Christensen fra Thy skakklub for en samlet 13. plads.

Præmietagere i Kort Påske 1, gruppe 1: (fra venstre) Claus Andersen (3.plads), Christian Ringsmose (2. plads), Karsten Eivind Nielsen (1.plads), Ole Eik Jørgensen (1. ratingpræmie)

I Kort Påske 1, gruppe 2

Her finder vi på toppen af podiet: Ture Jungberg Nielsen fra Aalborg skakforening af 1889, som spillede sig til tops med 4,5 ud af 5 mulige point.

På en meget tæt 2. plads finder vi Mads Emanuel Nielsen fra Vejlby-Risskov skakklub med også 4,5 ud af 5 mulige, men måtte se sig slået på korrektion.

Som nummer tre i tabellen har vi Kathrine Lindegaard Bruntse fra Læseforeningens skakklub med hele 4 ud af 5 mulige point.

Her er der selvfølgelig også præmier til deltagere som har spillet over deres forventet ud fra ratingtallene.

Som den bedste placereret med rating under 1410 må vi give en stor hånd til Rune Larsen fra Skakklubben Tårnet med en samlet 4. plads i tabellen.

Vi kan også sige fantastisk resultat og tillykke til Frida Bjerregaard Hagen for at være den bedste placeret deltager under 1150 i rating !

Præmietagere i Kort Påske 1, gruppe 2: (fra venstre) Ture Jungberg Nielsen (1.plads), Mads Emanuel Nielsen (2. plads), Kathrine Lindegaard Bruntse (1.plads), Rune Larsen (1. ratingpræmie)

Det har været den bedst mulige start på DM i 2022 at se jer alle spille og i skal have stort ros for at gøre det til en fornøjelse at være arrangør. Jeg håber vi ses i én af de andre grupper eller til næste års DM.