Status efter første halvdel af DM

Nu er vi igennem dag 5, og har lige akkurat spillet flere dage end der er tilbage. Vi giver en opdatering på hvordan det er gået med stævnet indtil nu.

I Landsholdsklassen er der lige nu pointligestilling mellem Jesper Thybo og Martin Haubro som begge er nået op på 4 ud af 5 point, og tæt forfulgt af Martin Percivaldi, Bjørn Møller Ochsner og Jonas Bjerre som kun er ét point bagud, meeen med 4 dage endnu kan meget nå at ændre sig.

Vi har afsluttet to af de kortere grupper, G5 forløb 1 og Kort Påske forløb 1, hvor vinderne herfra kan ses i tidligere artikler, mens G7 og Kandidat kun lige har spillet to partier og stadig har et stykke vej inden vi kan se om nogen skiller sig ud fra mængden.

I morgen rammer vi helligdagene og med start af G5 forløb 2, Veteran og Kort Påske 2 og der er nu fuldt booket på hotellet og liv og glade dage. God Påske alle sammen