Stævnet suverænt største klasse er afsluttet

Vi har netop gjort resultaterne op for de fire grupper af Kort Påske 2, som havde hele 58 dejlige deltagere. Alle gode ting må komme til en ende men heldigvis kan man også sige at når enden er god, er alting godt. Der var mange unge kommende talenter med i denne klasse og jeg så en hel speciel stemning blive skabt, hvor de erfarne tog førstegangs deltagere i hånden og gav dem gode råd som de forhåbentlig kan tage med sig i turneringer i fremtiden. I dag har også været en dag hvor der virkelig været stor summen om stillingsstabellerne, da mange ville se hvordan deres placering var i forhold til konkurrenterne. Vi kan nu præsentere alle dem der kom hjem fra stævnet med præmier, og vi håber at alle har haft en god turnering.

Kort Påske 2 – Gruppe 1

Blandt de 14 deltagere var Niels Chr. Schjødt fra Skakforeningen ØBRO lige en tand bedre end konkurrenterne og vandt med 3½ ud af 5 denne gruppe. De øvrige pladser gik til: 2. plads Kim Nyvang Andersen Skakklubben Seksløberen. 3. plads Henning Nielsen Maribo Skakklub og 4. plads FM Niels Nørskov Laursen Brønshøj Skakforening

Kort Påske 2 Gruppe 2

I den næste gruppe var der Jonathan Roed Gundorf Jacobsen Frem Skakklub som viste imponerende spillerstyrke og seeded som nr. 7, kom han ind på en flot 1.plads i denne gruppe med 4 ud af 5 point. De andre glade vindere var: 2. plads Kristian Bjørneboe Helsingør Skakklub, 3. plads og 4.plads helt lige på korrektion, Alex Hansen Valby Skakklub og Henrik Holm Hillerød Skakklub. Vores ratingpræmie gik til Bruno Gehrig Hillerød Skakklub, som den bedste placerede spiller med under 1700 i rating. Stort tillykke til alle !

Kort Påske 2 – Gruppe 3

I den tredje gruppe beviste Bo F. Sørensen Frem skakklub at han har en imponerende styrke og fik 4½ ud af 5 mulige point og kom ubesejret igennem denne gruppe. Efter ham kommer 2. plads Nikolaj Lind Straube Brødsgaard Caïssa Gladsaxe, 3. plads Bjarne Mielow Tårnby Skakklub. Til den deltager som opnåede bedste placering blandt dem under 1500 i rating, havde vi også en præmie til Per Andersen Læseforeningens Skakklub.

Kort Påske 2 – Gruppe 4

Her var vi vidne til en ung og talentfuld deltager som opnåede det bedst mulige. 5 point ud af 5 mulig blev det til for Sarah Sima Derlich Nørrebro Skakklub, som virkelig viste den gruppe hvordan det skulle gøres. I denne gruppe blev Jens Gade Amager Skakforening en sikker nummer 2 med 4 ud af 5 mulige. For at kunne belønne de fremstormende unge talenter at selvom man ikke er seeded højt i turneringen bliver man belønnet for at spille bedre end sit niveau, var der to ratingpræmier på spil blandt dem under 1200 i rating. Ratingpræmie 1 gik til Emma Nielsen Skive Skakklub og 2. ratingpræmie gik til Jonas Christensen Korsør Skakklub.