Aktiviteter på dag nr. 2 opdateret med præmier

Det er rigtig skak-vejr i Svendborg i dag, ingen er vist utilfredse med at de skal tilbringe deres tid indendørs. Vi kan se frem til hele 3 runder i den nye under 1200 gruppe, og nogle deltagere har tilmeldt sig til 5 runders forløb, så blandt dem skal der findes de første præmie modtagere. Resten af gruppen spiller to runder mere i morgen for de deltagere der har tilmeldt sig en 7 runders turnering.

Mange har nok set resultaterne fra 1. runde af LH-klassen som er skrevet af Mads Boe & Thomas Vestergård på skak.dk, og hvis man ikke har, er den er værd at læse.

Husk også at man kan se de partier der spilles på live-brætter og man kan både lytte og se kommentatorerne dele ud af deres viden og analyse af partier

Opdatering

Ved kl. 17.30 var 5. runde af U1200 afgjort og arrangør Jørgen Kiel kunne udlevere præmier, 1. præmie til denne flotte præstation fra Christian Hempler med 4 ud af 5 mulige point (til højre på billedet). 2. præmie skulle afgøres på korrektion og blev Bjarni Norddahl med 2 ud af 5 mulige (til venstre på billedet).

De to første præmiemodtagere til DM 2024, Christian Hempler (t.h.) og Bjarni Norddahl (t.v.)